Dívka míní a láska mění… Přesně o tom bývá život a také románového příběhy, které se docela klidně mohly přihodit. Letní čtení jako vymalované nese název PROFESE – ZAMILOVAT SE.

Láska a práce nejdou dohromady, podle české spisovatelky Karolíny Beckové je to pouhý předsudek. Když to osud zaonačí, jde všechno. Jejími hrdinkami jsou současné mladé ženy, které řeší celkem obyčejné věci, jenže v neobyčejných situacích. Dalším typickým rysem této autorky je, že do jedné knihy vždy zakomponuje dvě samostatná, ale rafinovaně propojená vyprávění. V románu Profese – zamilovat se uvádí na scénu rozkošnou zrzku Denisu, je za všech okolností svá, takže je věčně v průšvihu. Když dotěrného lékaře shodí do bazénu, jako zdravotní sestra má utrum. Tak přijme nabídku soukromého detektiva a po jeho boku vypátrá víc o sobě než o klientech. Studentka medicíny Helena se zase nechá zlákat tím, že bude dělat průvodkyni našinců v Thajsku. Těší se, jak si pak za výplatu udělá báječnou dovolenou, jenže všechno se vyvine docela jinak. (Vydává Vašut, www.vasut.cz)

Když náhodou zrovna nemáte štěstí v lásce, zkuste štěstí ve hře a pět z vás může získat milostný román Profese – zamilovat se. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku.

Knihu zakoupíte zde: http://www.vasut.cz/beletrie/detail.asp?kniha=1376#