Máte poslední možnost sehnat vánoční dárky pro své blízké. Štědrý večer se kvapem blíží a mnozí z nás řeší, jak zaplní poslední místa pod vánočním stromkem. Obchodní centrum Quadrio, které se nachází v centru Prahy na Národní třídě, maximálně ulehčuje vánoční nákupy. Prodlužuje otevírací dobu během svátků a přináší soutěž o vstupenky do divadla Palace.

Výběru správného dárku je třeba věnovat náležitý čas. Obzvláště pokud chcete svým nejbližším udělat upřímnou radost. V Obchodním centru Quadrio jsou si toho vědomi. Do 23. prosince bude otevírací doba prodloužena o jednu hodinu, tedy do 22:00 hodin. Každý den, během této hodiny navíc, nabídne téměř 40 obchodů v Obchodním centru Quadrio speciální akce a slevy. I během Štědrého dne můžete poslední dárky v Quadriu nakupovat a to od 8:00 do 14:00 hodin.


Soutěžte navíc s Obchodním centrem Quadrio o vstupenky do divadla Palace. Tři z vás získají 2 vstupenky na představení do divadla Palace Miluju tě, ale…  v termínu 20.1. 2016. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Nápovědu naleznete na www.quadrio.cz.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.