Dokážete si představit, že by během svátků nejezdila hromadná doprava? Nebo, že by nebyl nikdo, kdo by vytáhl zaseklou kost z kapra z krku vašim nejbližším? Milka se rozhodla před Vánoci odměnit všechny, kteří v čase, kdy se všichni veselí kolem stromečku, pracují a pomáhají ostatním.

Projekt „Díky za Vánoce" vyzývá k projevení vděku povoláním, jež vyžadují nasazení i během svátků. Jeho součástí byla anketa: „Kdo si podle vás zaslouží nejvíc poděkování za tvrdou práci během Vánoc?" Celkem 33 586 hlasujících zvolilo hasiče, hned v závěsu za nimi stáli doktoři.

Kdo jsou ti, co pro nás pracují o Vánocích?

Hlasování probíhalo na webu www.troufnisinajemnost.cz od 11. 11. 2015 až do konce listopadu. Na stránkách se dočtete příběh doktorky, kurýra, hasiče, číšnice a hlasatelky rozhlasu. Skuteční dříči vybráni z řad lidu popisují, jaké to je pracovat o Vánocích, zatímco vaši nejbližší rozbalují své dárky u stromečku.
Díky hlasatelce rozhlasu jsme se mohli dozvědět, že největší frmol je v rádiu měsíc před Vánocemi. Mladá číšnice luxusního hotelu si prý zpříjemňuje Vánoce vyměňováním dárečků se svými kolegy ze zahraničí i naslouchá těm, kteří zůstali na svátky sami a přišli si popovídat na bar. Doktorka díky projektu představila centrum pro léčbu bolesti, kurýr se rozpovídal o tom, jaké to je narazit o Vánocích na Karla Gotta. A konečně hasič, ten vysvětlil systém vánočního rozdělování služeb a zavzpomínal na nejčastější sváteční karamboly. Nezapomněl se pochlubit ani tím, že letos stráví svátky se svým malým synem.

Zdroj: Youtube

Nezapomeňte ani na vaše nejmilejší

Díky stránkám www.troufnisinajemnost.cz můžete až do Vánoc také poslat elektronické přání díky Vánočnímu Expressu a pozorovat, jak putuje pohádkovým světem až k očím vašich blízkých.

Soutěžte s Milkou o lahodnou čokoládu!

Čtyři z vás získají balíček Milka. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Nápovědu najdete na www.troufnisinajemnost.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami