Posledních několik měsíců roku je vždy velmi intenzivním obdobím. Ale i když máte plné ruce práce s přípravou svátků, nezapomínejte při tom na sebe! Čas od času je dobré zpomalit a dopřát si drobné radosti. Sezónní nabídka teplých nápojů Starbucks poskytuje skvělý způsob, jak si takový výjimečný okamžik vychutnat.

Jednou z drobných radostí, kterými si můžete udělat den lepším bez jakékoli výčitky, je chvíle relaxace s šálkem horké kávy. Starbucks zve k vyzkoušení tří sezónních nápojů, které zaručují sladký okamžik zapomnění a báječnou náladu po zbytek dne.

Pokud zbožňujete karamel, Toffee Nut Latte je rozhodně správná volba. Lahodné latte s karamelovou příchutí a šlehačkou je malým potěšením, které si prostě nelze odepřít. A Vy si ho zasloužíte.

Gingerbread Latte je volbou pro ty, kteří se již nemohou dočkat chuti a vůně vánočního cukroví. Perníkový sirup vám zprostředkuje ojedinělou sváteční náladu a nadýchaná šlehačka vás přiměje odložit na okamžik bez výčitek svědomí všechny urgentní záležitosti. Tak je to správně! Šťastní lidé nespěchají!

Je vaší slabostí čokoláda? Podlehněte neodolatelné Honey Almond Hot Chocolate. Jde o lahodný mix moka kávy s mandlovým sirupem, který je završen šlehačkou a medem. Rozhodně stojí za zhřešení!

Vybarvěte si realitu!

Vystupte z davu s osobitým červeným hrnkem Starbucks, jehož vzhled milionům lidí po celém světě ohlašuje příchod období, na které všichni tolik čekají. Vánoční edice hrnků se zeleným logem je dlouholetá tradice komunity Starbucks, která upomíná na ty nejhezčí momenty: sladké potěšení pro vaše patro a radost ze setkání s lidmi, které máme rádi. Zahřejte se a oslaďte si tuto zimu skvělými horkými nápoji, které můžete popíjet v nejcharakterističtějším vánočním hrnku na světě.

Podělte se o radost!

Užívejte si výjimečnou atmosféru také u sebe doma – díky limitované edici vánoční zrnkové směsi Christmas Blend. Kombinace vybraných kávových zrn z Asie, oblasti Pacifiku a Jižní Ameriky je už 30 let mezi milovníky kávy velmi populární. Christmas Blend nabízí skvělý způsob, jak oslavit rodinné setkání, a zároveň je nepostradatelným dárkem pro ty, s nimiž chcete sdílet krásné sváteční okamžiky. Sladká, kořeněná a zároveň jemná chuť se dokonale hodí k vánočnímu cukroví. Směs Christmas Blend Espresso Roast s tóny cedrového dřeva a koření čeká na ty, kdo mají rádi sváteční atmosféru kaváren Starbucks. Její přednosti vyniknou nejlépe v espressu: proto jsme ji vybrali jako limitovaný volitelný základ všech espresso nápojů v kavárnách Starbucks během vánočního období.

Sbírejte hvězdy!

Kavárenský řetězec Starbucks v nové verzi věrnostního programu My Starbucks Rewards zahrnuje své zákazníky hvězdami. Sbírejte je a užívejte si nápoje zdarma, exkluzivní nabídky a dárky. Stáhněte si novou aplikaci a využívejte komfortu placení svých nákupů mobilem.
My Starbucks Rewards je unikátní věrnostní program, se kterým můžete sbírat hvězdy, dostávat dárky a také využívat celé řady výhod. Za registraci do programu získáte skvělý muffin a po deseti transakcích na vás bude čekat nápoj zdarma. Ani vaše narozeniny neprojdou bez povšimnutí – Starbucks pro vás bude mít chutný dáreček. Dále si bez jakýchkoli dodatečných nákladů můžete vychutnávat limitovanou edici Origin Espresso a budete mít přístup k dalším akcím. Starbucks Card, kterou lze dobít na 200 Kč a víc a se kterou můžete platit ve všech kavárnách Starbucks, je také dobrým tipem na dárek k Vánocům, či jiným příležitostem. Aplikace umožňuje mimo jiné zjistit, kde je nejbližší kavárna. Aplikace je zdarma ke stažení v App Store nebo Google Play a funguje v systému iOS i Android. Svou stávající kartu můžete používat i nadále a novou aplikaci, která vám přinese větší pohodlí, si stáhnout dodatečně.

Vyhrajte nyní jednu za tří Starbucks karet, na kterých máte k dispozici kredit 300 Kč!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.