Značka label.m přináší široký sortiment výrobků vlasové kosmetiky a vybavení pro kadeřníky a kadeřnické salóny jako šampóny, kondicionéry, kartáče, profesionální kadeřnické nůžky a mnoho dalšího, co ocení dobrý kadeřník.

Pochází z Londýna, je inspirovaná jeho multikulturálním stylem, módou a individualismem. Každý člověk si v ní najde svůj produkt, exkluzivní profesionální řada label.m je určena pro všechny typy vlasů.

• Exkluzivní profesionální řada vlasových přípravků byla uvedena na trh v roce 2005. Jejím posláním je stát se mezinárodně uznávanou a respektovanou značkou, která je žádaná salony a jejich klienty po celém světě.

• Řada label.m byla vytvořena a testována Uměleckým/kreativním týmem TONI&GUY, aby splnila požadavky profesionálních kadeřníků. Byla vytvořena kadeřníky pro kadeřníky.

• Exkluzivní profesionální řada vlasových přípravků se od začátku stala úspěchem a od jejího uvedení se rozšířila až na 49 produktů.

• Přísady jsou získávány z přírodních látek extrakcí za studena.

• label.m je nyní dostupná ve 52 zemích světa ve více než 4 400 salonech. V ČR bude dostupná jen ve vybraných kadeřnických salonech.

• Značka label.m pochází z Londýna, je inspirovaná jeho multikulturálním stylem, módou a individualismem. Každý člověk si v ní najde svůj produkt, exkluzivní profesionální řada label.m je určena pro všechny typy vlasů.

label.m je oficiálním produktem používaným pro styling na London Fashion Week.

O co hrajeme?

Tři výherci vyhrají šampon label.m gentle cleansing shampoo + mini dry shampoo v celkové hodnotě 500 Kč. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí!

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami