Voda je stavebním prvkem většiny organismů. S končícím teplým obdobím roku, kdy se nároky na příjem tekutin zvyšují, je pleť i tělo dehydratované. A není to jen tělo, ale často je opomíjená i pokožka, která nedostatkem vláhy hodně trpí. I pleť potřebuje pít.

Zvláště po létě, kdy kvůli slunečnímu záření a horkému a suchému vzduchu pleť více vysychá. A neprospívá ji ani klimatizace a koupání v chlorované i slané vodě. Přirozená kožní bariéra je tak oslabena a kůže se může stát citlivější. Následky jsou jasné, pokožka je začervenalá, suchá, zašedlá, hrubá na dotek a vrásky jsou viditelnější. Italská značka Comfort zone přináší inovovanou řadu HYDRAMEMORY, díky ní docílíte správné hydratace pleti a to s dvojitou účinností.

Comfort zone HYDRAMEMORY zajišťuje 24 hodinovou okamžitou a dlouhodobou dvojitou hydrataci. Inovovaná řada HYDRAMEMORY nabízí 24 hodinovou dvojitou hydrataci pomocí přírodních složek bez parabenů, silikonů a minerálních olejů.Díky vylepšenému složení posiluje bariéru pleti a zlepšuje průnik vody do pokožky. Jemná textura je lehká a osvěžující, ideální pro vrstvení a až s 97% složek přírodního původu. Výsledkem je pleť viditelně hladší, jemnější, zářivější a svěžejší.

Užít si můžete i profesionální kosmetické ošetření pleti HYDRAMEMORY a vybrané salony vám nyní exkluzivně přináší TÝDEN HYDRATACE 19.–25. 9. 2016, kdy si budete moci vyzkoušet ošetření i produkty v partnerských salonech a spa comfort zone nejen v ČR ale i SR s výraznou slevou!

Zdroj: Archiv

Inovovaná řada HYDRAMEMORY nabízí 24 hodinovou dvojitou hydrataci pomocí přírodních složek bez parabenů, silikonů a minerálních olejů. Dokonalý výsledek uvidíte hned po prvním ošetření, které se skládá hned ze 2 masáží (masáž comfort touch a brush massage) a samozřejmě také z dalších exkluzivních postupů kosmetického rituálu od comfort zone. Ošetření i produkty na domácí péči docílí výsledku hydratované, zářivé, pevné, sjednocené a mladistvé pleti. Dodejte pleti hydrataci, uvidíte, že po létě je to právě to, co jí nejvíce schází..

O co hrajeme?

Tři z vás získají Comfort zone HYDRAMEMORY MASK v hodnotě 1 160 Kč – gelovou masku s okamžitým efektem hydratace pro všechny typy pleti. Její rychlá absorbce do 3 minut je ideální jako záchrana pro extrémně dehydratovanou pokožku např. po slunění, nebo při cestování. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami