V době, která je často plná stresu, napětí a příliš hektického života, přispívá aromaterapie k životní harmonii, pohodě a odolnosti vůči okolí. Objevte v aromaterapeutické kosmetice malé voňavé „pomocníky" nejen pro krásnou a zdravou pokožku ale i pro váš dobrý pocit a pro radost ze života.

Aromaterapie využívá vlastností přírodních éterických olejů a působí jak preventivně, tak i při akutních potížích. Každý olej má své jedinečné vlastnosti, kterých se využívá pro jeho specifické účely. A právě tím pravým pomocníkem pro vás může být česká přírodní biokosmetika Saloos. Rostlinné bio oleje lisované výhradně za studena a unikátní 100% bio bambucké máslo působí blahodárně na pokožku, zvyšují její pružnost, zvláčňují ji a regenerují. Biokosmetika Saloos pečuje jemně a šetrně o všechny typy pleti bez zbytečného zatížení a je vhodná i pro citlivou a jemnou pokožku dětí. Mimořádně vhodná je pro suchou až přesušenou pokožku se sklony k dermatologickým problémům, které zklidňuje. Nenajdete v ní žádné syntetické konzervační, vonné, barvicí látky, minerální oleje vyráběné z ropy (paraffinum liquidum), vazelínu ani silikony.

Zde máme pro vás pár zajímavých tipů:

Pokud jste ještě neměli možnost vyzkoušet skvělou alternativu pleťového krému – bio regenerační obličejové oleje, tak tady je např.

Bio regenerační obličejový olej Granátové jablko

Bio regenerační obličejový olej Granátové jablko, orientační cena 175 Kč

Luxusní, extra výživný přírodní bio olej revitalizuje a omlazuje zejména náročnou a zralou pleť. Směs bio olejů lisovaných za studena, vzácného oleje z granátového jablka s bioaktivními látkami a orientálními esencemi, zachovává pevnost a hebkost pokožky, brání jejímu vysychání, zjemňuje texturu pleti. Vysoké množství přírodního antioxidantu (fytoestrogenu), vylepšuje stav pleti a aktivně působí proti vráskám. Po ošetření působí pleť pěstěným a mladistvým dojmem. 

Bio tělový peeling Růže

Kdo by nechtěl mít pevnou, hladkou a vláčnou pokožku na celém těle? K tomuto účelu dokonale slouží jemně obrušující bio tělové peelingy s mořskou solí, rostlinnými bio oleji a čistě přírodními esenciálními oleji.

Bio tělový peeling Růže, orientační cena 146 Kč

 

Luxusní směs smyslné damascenské růže, mořské soli a rostlinných bio olejů zjemňuje a zvláčňuje pokožku problematických partií jako jsou stehna, lokty, kolena paty. Pokožku hydratuje, prokrvuje a pomáhá tak v boji proti celulitidě. Po aplikaci uzamyká v pokožce vlhkost a navozuje pocit čistoty a hebkosti. 

Sprchové a koupelové oleje

Olej Rakytník-Pomeranč, orientační cena 133 Kč

Spousta z nás se potýká se suchou až přesušenou pokožku, v tomto případě jsou pro vás naprosto ideální právě tyto oleje. Spojují v sobě jedinečné vlastnosti rostlinných bio olejů lisovaných zastudena a blahodárné účinky esenciálních olejů např. pomeranč, levandule, grep, rozmarýna a další. Šetrně odstraňují pot a nečistoty bez vysušování a nadměrného odmaštění. Na rozdíl od běžných přípravků v nich nenajdete tenzidy, které sice dokonale čistí, ale mohou nabourat přirozenou obranyschopnost pokožky.

Relaxace s bio kokosovou péčí

Bio kokosový olej s kapkami pomeranče

Exkluzivní bio kokosový olej s kapkami pomeranče pokožku obnovuje, vyživuje a zvláčňuje, dodává jí hebkost a sametovou jemnost. Regeneruje pokožku po opalování a zpomaluje její stárnutí. Exotická vonná kompozice intenzivně prostupuje pokožkou do hloubky, zvyšuje její pružnost a zanechává ji dlouhodobě svůdně omamnou a mladistvě vitální. Osvěžující a optimistická vůně ve vás probudí spící energii a rozjasní mysl.

Více na www.saloos.cz.

O co hrajeme?

V této soutěži máte možnost vyhrát 1 ze 3 balíčků přírodní biokosmetiky Saloos. Těšit se můžete na bio kokosový olej s osvěžujícím pomerančem, bio regenerační obličejový olej Granátové jablko a tělový bio peeling Růže.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.