Specialista na výrobu oplatek společnost Manner představuje ve svém jubilejním roce novinku - kokosové řezy. Pokud si čas od času rádi zamlsáte, určitě je musíte ochutnat. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte balíček Manner v hodnotě 500 korun a sportovní tašku, kam vše sbalíte a můžete vyrazit k vodě.

Uznávaná vídeňská rodinná firma Manner představila u příležitosti svého 125letého výročí svůj nový výrobek - Manner kokosové řezy. Oplatky jsou vyrobeny podle tradičních vídeňských receptur z těch nejlepších ingrediencí. Mezi klasické a nejoblíbenější příchutě u řezů a oplatek patří lískový oříšek, čokoláda a vanilka. Stále větší oblibě se těší ale také ovocné druhy. Především kokos je velmi oblíbená příchuť v oplatkách a celkově v oblasti sladkostí. V mnoha Manner fanoušcích probouzí řezy s kokosovou příchutí známé a oblíbené vzpomínky. Receptura řezů byla optimalizována pro zahájení jubilejního roku. Krém se dnes skládá mimo jiné z vysoce kvalitních surovin ze sušeného kokosového mléka, nejjemnějších kokosových hoblin a přírodních příchutí. Novinka je k dispozici v balení do kapsy a v inovovaném 400g rodinném balení. Doporučená cena 75g balení 16,90Kč a 400g balení 76,90Kč.

Sportovní taška Manner

Soutěžte se společností Manner. Vaší odměnou pak bude vedle 400g rodinného balení nových Manner řezů s kokosovou příchutí i sportovní taška, kam vše sbalíte a můžete vyrazit k vodě. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí. 

Více na www.manner.com

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.