Značka NESCAFÉ Classic si pro všechny své fanoušky připravila soutěž o snídaně plné překvapení, které vám přiveze NESCAFÉ tým až do vaší firmy. Vyhrajte vynikající snídani až pro 20 svých kolegů a nastartujte společně den s úsměvem a kávou NESCAFÉ Classic či NESCAFÉ Classic Crema! Přihlaste sebe a své kolegy do soutěže o lahodnou snídani!

Princip soutěže je velmi jednoduchý. Prostřednictvím sociální sítě Facebook můžete každý týden od 20. 9. 2016 do 17. 10. 2016 hrát ve 4 kolech o vynikající snídani pro sebe a své kolegy. Úkolem soutěžících je napsat do komentáře pod soutěžním příspěvkem co nejoriginálnější důvod pro návštěvu týmu NESCAFÉ se snídaní pro celý pracovní kolektiv. Stačí do komentáře pod příspěvek vždy napsat název firmy, ve které pracujete, město, ve kterém sídlí, počet lidí ve vašem pracovním kolektivu a hlavně originální důvod, proč právě vás bychom měli snídaní pohostit.

Nescafé - snídaněZdroj: Redakce

Každý týden odborná porota vybírá jednoho výherce dle toho, kdo zveřejní nejoriginálnější důvod. Tak dejte hlavy dohromady, vymyslete vtipný a kreativní důvod a soutěžte! Zúčastnit se mohou týmy z České i Slovenské republiky. V soutěži je ve všech kolech výhrou uspořádání skvělé snídaně pro pracovní kolektiv až 20 osob, a to na určeném místě na pracovišti výherce včetně kávy s lahodnou pěnou - NESCAFÉ Classic Crema a malého dárečku pro všechny členy pracovního kolektivu.

Nakopněte svůj den ranním šálkem NESCAFÉ Classic

Zapojte se i se svými kolegy do této netradiční snídaňové soutěže a nastartujte den s úsměvem – i v práci! Dopřejte si pozitivní sílu v každém doušku a užijte si ranní nakopnutí s kávou NESCAFÉ Classic, které vás bude provázet po celý den. Recepturu kávy NESCAFÉ Classic a NESCAFÉ Classic Crema charakterizuje nezaměnitelně silná kávová chuť s příjemným aroma.

Hrajeme o 3 balíčky NESCAFÉ Classic (hrníček a rozpustná káva NESCAFÉ Classic).

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.