Celý den se ponese v tematickém duchu pálení čarodějnic. Děti si vyzkouší výrobu magických amuletů nebo let na kouzelnickém koštěti. Pro ty úplně nejmenší budou připraveny tematické omalovánky. Výherce soutěží se dočkají jízdy zdarma na dráze. Dovolené jsou i vlastnoručně vyrobené čarodějnické kostýmy.

Pokud máte rádi tradiční pálení čarodějnic a s ním spojené opékání buřtů a nevíte zatím kam se vypravit, pak si na 30. dubna naplánujte návštěvu Bobové dráhy Prosek. Společně s dětmi prožijete zábavné odpoledne plné soutěží a her o jízdy zdarma. Populární bobovka bude mít poslední dubnový den od 14:00 do 22:30 připraven skvělý program pro malé i velké, o který se budou starat zkušení animátoři.

„Letos již popáté v našem areálu organizujeme oslavu příchodu jara. Pálení čarodějnic je především o bohatém programu pro děti. Na své si ale přijdou také dospělí, v místní restauraci máme pro ně připravenou řadu specialit," zve všechny návštěvníky Michal Sadil, provozní ředitel Bobové dráhy Prosek.

Hlavní atrakcí pálení čarodějnic samozřejmě musí být velký oheň. Ten organizátoři zapálí kolem 19. hodiny. Děti si mohou během akce opéct buřty, které jsou pro ně připravené zcela zdarma. Pokud nepatříte mezi milovníky těchto táborákových dobrot, můžete navštívit místní restauraci Bobovka, kde si vyberete z široké nabídky chutných grilovaných pokrmů. V případě nepříznivého počasí budou připraveny dva velké stany.

Vstup na celou akci i parkování v blízkosti areálu je pro všechny návštěvníky zdarma. Více informací o této události najdete na www.bobovadraha.cz.

O co hrajeme?

Soutěžíme o 3 vstupenky na 5 jízd! Pokud je chcete získat, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde