Teploty už oscilují kolem nuly, zvlášť ráno. Jak se v nadcházejících dnech zahřát? Starbucks odhaluje pět vyzkoušených a fungujících nápadů, jak zůstat na podzim v teple a současně v dobré náladě. 

1. Hřejivý svařák nealko

Pomeranč a skořice jsou jedny z chutí, které máme nejvíc spojené s podzimem. Nepřidávají se do různých nápojů pro zahřátí bezdůvodně. Spolu se sirupem chai a extraktem z hroznů tvoří aromatický Hřejivý svařák nealko, který láká nejen svou chutí a vůní, ale také zahřívajícími vlastnostmi – pro podzim přímo ideální.

2. Termohrnek

Pospícháte do práce? Jdete právě na přednášku? To je výborný důvod dát si horkou kávu nebo čaj. Pokud přijdete do kavárny s vlastním termohrnkem Starbucks, dostanete slevu na jakýkoli teplý nápoj. Teď už si můžete hřát ruce o svůj oblíbený šálek a pokračovat v cestě. Fanoušci dobrého designu a praktických tumblerů najdou v kavárnách zajímavé produkty a od 3. listopadu se mohou těšit na novinky.

3. Snídaně je základ

Nejde jen o příjem energie. Teplá ovesná kaše nebo míchaná vajíčka jsou skvělý způsob, jak tělu dodat náležitou výživu a zároveň stimulovat mysl. Variace koření a příchutí – zázvor, špetka skořice nebo kakaa – dodají nejen chuť, ale také vás zahřejí. Pokud nemáte čas na teplou snídani doma, zkuste si někdy koupit s sebou lahodnou ovesnou kaši nebo teplý sendvič u Starbucks.

4. Jděte na procházku a užívejte si slunce!

Bude svítit čím dál tím méně, tak si ho užívejme, dokud to jde. S kamarádem, partnerem nebo domácím mazlíčkem. Svižná procházka vás zahřeje a okysličí. Díky ní ve vás bude slunce zářit celý rok! Až budete venku, nezapomeňte zaskočit do Starbucks.

5. Objímejte se!

Nic nezahřeje tak, jako objetí druhého člověka. Když teplota venku klesá, „zatopte si" objímáním s milovanou osobou. A pokud zrovna nikdo takový není, máme jeden tip: kavárny Starbucks jsou skvělým místem pro první rande.

Fashion Arena v Praze-Štěrboholech se stala místem pro 24. kavárnu Starbucks v České republice. Nová kavárna otevřela 15. října 2015 jako 100. restaurace společnosti AmRest v zemi. Vedle Starbucks provozuje AmRest v České republice další dvě známé značky: KFC a Burger King. Očekává se, že kavárna Starbucks ve Fashion Areně značně přispěje k možnostem občerstvení v tomto vyhledávaném outletu. Využijte říjnovou akci „Whole Beans Friday" a vyzkoušejte bohatství chutí zrnkových směsí Starbucks s tím, že při nákupu zrnkové kávy v pátek 23. či 30. října dostanete vybraný nápoj zdarma.

Dva výherci získají voucher do Starbucks. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí!

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.