Na prázdninové radovánky je třeba mít pořádnou dávku energie! Máme pro vás několik tipů, jak si dobít baterky a také soutěž o balíček osvěžujících nápojů Rockstar Energy Drink. 

Místo kávy zelený čaj: Hned ráno vyměňte pražená zrnka za sušené lístky čajovníku. Káva sice dodává energii rychle, stejně rychle však její hladina zase klesá. Účinky čaje jsou nenápadnější, ale vyrovnané a dlouhodobé.

Po obědě do postele: Že se není možné vyspat do zásoby? Nesmysl. Na noční dobrodružství vás nic nepřipraví lépe než dvouhodinová poobědová siesta. Pokud se z odpoledního spánku probouzíte mrzutí, pomoc je jednoduchá: dejte si osvěžující sprchu.

Domácí lázně: Rychlá sprcha funguje stejně dobře jako relaxační vana – vyjdete z ní jako znovuzrození. Pro nabuzení smyslů si koupel vylepšete citrusovou vůní ve formě koupelové soli, pěny nebo sprchového gelu.

Hudební budíček: Ať už si ji pustíte do sluchátek, nebo do obřích reproduktorů, energická hudba vás postaví na nohy jedna dvě. Klidně se poddejte nutkání trochu si zatancovat nebo zacvičit, aby se vám pořádně rozproudila krev.

Živá voda v plechovce: Tankujte ji během celého večera v podobě osvěžujícího nápoje Rockstar Energy Drink. Vyzkoušejte všechny příchutě, mezi nimiž jsou sladké i kyselé, perlivé a neperlivé. Adresu nejbližšího prodejce najdete prostřednictvím internetové aplikace.

O co hrajeme?

Tři z vás získají stylové Rockstar žabky a balení 6 ks Rockstar Energy Drink - mix příchutí. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.