Kniha Vychytávky přináší tři desítky tipů, jak vlastnoručně vyrobit nápadité doplňky, originální dárky i praktické pomocníky. Milovníci dobrého jídla sledují na internetové televizi Stream.cz Romana Vaňka, vtipálci Tondu Blaníka, estéti Adama Gebriana a kreativní duše Áju Agnerovou. A právě usměvavá autorka pořadu Vychytávky teď vydává své nejlepší nápady knižně. Z bezmála stovky epizod, ve kterých diváky inspirovala, jak si zútulnit domácnost nebo nápaditě využít nepotřebné materiály, vybrala tři desítky originálních tipů a triků a podělila se s nimi ve stejnojmenné knize.

Áju Agnerovou baví tvořit, malovat, šít a dávat starým věcem novou podobu. Proto stále hledá nápady, jak vše obyčejné s trochou kreativity proměnit v neobyčejné a od jara 2014 se o ně dělí v pořadu Vychytávky. K tomu před rokem přibyly ještě Vychytávečky určené pro malé šikuly. Od té doby si oba seriály získaly početné publikum a na svém kontě mají přes dvanáct milionů zhlédnutí.

Divácky nejoblíbenější tipy a triky, mezi něž patří třeba příborník z plechovek, světýlka z kelímků, domácí mýdlo či stojan na víno nyní vychází v knižní edici internetové televize Stream.cz pod názvem Vychytávky. V kapitolách tematicky rozdělených podle ročních období si přijdou na své všichni, kdo rádi jednoduše a levně vylepšují svůj domov a zahradu nebo neotřelým způsobem tvoří dekorace, dárky či tematickou výzdobu. Nechybí návody, při nichž mohou přiložit ruce k dílu malí nezbedové a pomoci třeba s vánoční výzdobou.

„Někdy stačí drobnost vyrobená z lásky, aby se vám samotným dostalo to nejdůležitější, a tím je vřelý úsměv okolí," říká Ája Agnerová. Dodejte si proto odvahy, obrňte se trochou trpělivosti, dobrou náladou a vrhněte se na tvoření spolu s ní. Tři desítky nápadů, které kniha Vychytávky přináší, vám přinesou nejen radost, ale i užitek. Díky praktickému organizéru se vám v kabelce už nikdy nezamotají USB kabely a sluchátka tak, že je nebudete moci rozmotat, s vlastnoručně vyrobenými dotekovými rukavice vám při psaní smsek nebudou mrznout ruce a o originální dárky pro své blízké budete mít jednou provždy také postaráno. Knihu Vychytávky lze zakoupit za doporučenou cenu 369 korun exkluzivně na Alza.cz.
TIP: Všechny díly pořadu Vychytávky lze přehrát kdykoli a kdekoli také prostřednictvím aplikace Stream.cz na mobilech, tabletech nebo Smart TV. Premiérové díly jsou ke zhlédnutí na internetové televizi Stream.cz každý pátek.