Před nadcházejícím Mistrovstvím světa IIHF v ledním hokeji 2015 značka Krušovice intenzivně myslí na fanoušky. V Praze před 02 Arénou proto vznikne FAN zóna, kde se atmosféra šampionátu ponese v duchu krušovického piva, zábavy a nezapomenutelných okamžiků. Fanouškovská zóna také nabídne občerstvení, zajímavé soutěže, živé hokejové přenosy a těšit se můžete i na tankové pivo.

Součástí prostoru bude i pódium s programem a LED TV, na které budou moci fanoušci sledovat hokej. Kromě zápasů a hokejových vstupů je připraven i bohatý program zaměřený na fanoušky a společné fandění. Vstup bude zdarma pro každého, tedy i pro ty, kdo nebudou mít vstupenky na samotné zápasy. Zóna se otevře vždy na začátku prvního dopoledního zápasu a zavírat se bude úderem půlnoci.

Pivo z tanku, fanděte s chutí

Ve fanouškovské zóně se návštěvníci budou moci osvěžit lahodným pivem Krušovice 10 přímo z tanku. Půjde o tankovou technologii Orion, která představuje revoluční výčepní možnosti pro tankové pivo. Pro návštěvníky bude k dispozici velkokapacitní restaurace s nabídkou jídel mezinárodní kuchyně. Menu je navrženo tak, aby vybrané pokrmy chuťově korespondovaly s krušovickým pivem, konkrétně s pivem Krušovice 10.

O co hrajeme?

Čtyři z vás, kteří správně zodpoví soutěžní otázku, získají pivní multipack. Tak do toho!

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.