Legendární britská reggae a ska kapela UB40 rozezní festival Buchlovské hudební léto. A vy máte jedinečnou možnost být u toho. Vyhrajte se Story.cz pět vstupenek, stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při losování.

Britskou skupinu UB40 založili kamarádi z Birminghamu na konci sedmdesátých let a nechali se přitom ovlivnit jamajskou hudbou reggae a hudebním žánrem ska. Pojmenovali ji podle tiskopisu vydávaného britským vládním oddělením zaměstnanosti pro získání podpory v nezaměstnanosti (UB40 = Unemployment BENEF, Form 40). V začátcích se také zabývali sociálními problémy jako rasismus a nezaměstnanost.

UB40 jsou vůbec největší reggae skupinou všech dob co se týče počtu prodaných nahrávek. V prodejnosti zvukových nosičů překonala i Boba Marleyho. Vystupovali na několika vyprodaných koncertech po celém světě. A nyní vůbec poprvé přijedou i do České republiky, konkrétně do moravských Buchlovic. Pokud správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování, můžete tuto legendární kapelu spatřit na vlastní oči 23. srpna 2015 v amfiteátru barokního zámku Buchlovice. Hrajeme o pět vstupenek.

Nápovědu najdete na stránkách www.vichr.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.