Teplé letní dny se blíží a osvěžení bez konzervantů a umělých barviv přijde vhod. Nově bude jednodušší vzít si „Sládkovku" kamkoliv s sebou. V nové půllitrové plechovce je lehčí, skladnější, nemusíte se bát, že se rozbije. Ideální pro venkovní aktivity, do auta či na dovolenou.

Je bez alkoholu, konzervačních látek, umělých barviv a můžete si ji koupit v lehké a praktické plechovce. Seznamte se: Staropramen Sládkova Limonáda.

Až donedávna nebylo snadné najít nealkoholickou limonádu, která by nabízela 100% přírodní osvěžení. Zásadně to loni změnila Staropramen Sládkova Limonáda s příchutí „Original" s jemnou sladovou chutí či „Jablko" s přírodní chutí jablek. Limonáda, jejíž receptura je založena na přírodních produktech a na dlouholetých zkušenostech smíchovských sládků. Staropramen Sládkova Limonáda totiž vznikla v pivovaru a na pečlivé vyvážení všech jejích ingrediencí dohlížel pivní sládek. Konkrétně Zdeněk Lux, vrchní sládek pražského pivovaru Staropramen, který si jako základ pro její výrobu vybral český ječmen.

Zdravé osvěžení

Právě výběr kvalitního ječmene je pro poctivou Staropramen Sládkovu Limonádu tím nejdůležitějším. Teprve z něho vzniká slad, který se pomele, uvaří a nechá projít speciálním procesem kvašení tak, aby se nevytvářel alkohol. Poté se vzniklý nápoj jemně nasytí přirozeně vzniklým oxidem uhličitým a pak už jen zbývá přidat ovocnou, v našem případě jablečnou šťávu. „Staropramen Sládkova Limonáda je nápoj, který jsme připravili především pro ty, kteří hledají a dávají přednost lokálním produktům a zdravému životnímu stylu. Přesně to totiž svým složením a tradiční sladovou chutí splňuje," říká Zdeněk Lux.

Staropramen Sládkova Limonáda je kromě půllitrové vratné lahve, která dává vyniknout autentické zlatavé barvě nápoje k dostání také v plechovce. Obalu, který se díky svým přednostem stále více prosazuje. Zkuste Staropramen Sládkovu Limonádu v půllitrové plechovce i vy a poznejte, jak chutná 100% přírodní osvěžení. Přírodní osvěžení, které jsme „sklidili" přímo pro vás.

Podívejte se na video, jak se vyrábí Staropramen Sládkova Limonáda:

Zdroj: Youtube

O CO HRAJEME?

Tři výherci vyhrají balíček limonády v hodnotě 500,- Kč, stačí jen správně odpovědět na otázku a mít štěstí při losování. Nápovědu najdete na stránkách www.staropramen.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.