Letošní silvestrovské oslavy na prosecké Bobové dráze se ponesou v tematickém duchu hor, sněhu, sluníčka a pyrotechnické show. Rodiny s dětmi se mohou se těšit na celodenní zábavný program, včetně jízd na bobovce, a to vše zdarma!

Michal Sadil, provozovatel Bobové dráhy Prosek, k celé akci uvádí: „Chceme dětem i rodičům, kteří si nemohou dovolit nákladný program na horách, dopřát stejně hezký zážitek z Prahy. Proto jsme se rozhodli uspořádat novoroční oslavy na bobovce bez vstupného."

Akce s doprovodným programem proběhne 31. 12. od 12:00 na parkovišti a louce přímo u bobové dráhy na pražském Proseku. Nedílnou součástí programu budou také soutěže pro nejmenší. „Všechny děti obdrží při příchodu hrací kartu, na kterou dostanou razítko za každý splněný úkol. Vyplněná karta pak slouží jako kupon do slosování. Silvestrovské slosování cen proběhne v 17:45 hodin, těsně před silvestrovským ohňostrojem," informuje o dětském programu Michal Sadil.

Ceny letos budou opět zajímavé. Vyhrát můžete rodinné permanentky na jízdy, nebo poukázky na konzumaci do restaurace na Bobové dráze, mezi jejíž speciality patří například šťavnaté maso z grilu nebo křupavá domácí pizza.

O co hrajeme?

Tři z vás získají dvě vstupenky na Bobovku Prosek. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.bobovadraha.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami