Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím. To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost. A tak je tomu i v případě Královy zahradnice. Vyhrajte se Story.cz jedno z pěti DVD. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Kate Winslet jako emancipovaná zahradnice Sabine De Barra je povolána do Versailles, aby pro krále Francie vytvořila zahrady dosud nevídané nádhery. Pro pobyt u dvora krále Slunce jsou ale potřeba hodněostré lokty. Kate v roli Sabine musí obstát nejen jako profesionálka, která navrhne zahrady obdivované celý světem. Musí obstát i jako žena, která skrývá tajemství z minulosti. A jako vášnivá a emocionální bytost, která svou upřímností vnese do Versailles nebývalý rozruch a rozpoutá vlnu se zvláštní vlastností. Vlnu, ježumí smést toho, kdo ji rozpoutal.

KRÁLOVA ZAHRADNICE (2014)
Režie: Alan Rickman

Hrají: Kate Winslet, Stanley Tucci, Alan Rickman, Jennifer Ehle, Helen McCrory, Matthias Schoenaerts, Alistair Petrie, Danny Webb, Steven Waddington, Pauline Moran

SOUTĚŽ:
Vyhrajte jedno z pěti DVD Králova zahradnice. Film můžete také zakoupit ZDE.

Nápovědu najdete na www.bontonfilm.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.