Stejně tak jako jsou lidé hraví, jsou i vynalézaví. To platí také o společnosti Efko, výrobci her a hraček, která v těchto dnech přichází na trh s novou party hrou Nimble. A vy ji můžete mít doma. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí. 

Slovo Nimble pochází z angličtiny a znamená pohotový. Hra procvičí pohotovost a nabídne neobyčejně dobrou zábavu. Hrát lze téměř kdekoliv, hodí se na večírky, party, dovolenou, stejně jako na setkání v rodinném kruhu. Celkem 300 zajímavých a neotřelých témat kombinovaných s nahodilými písmenky na kostkách zaručuje, že každá hra bude zcela jiná a hra tak neztratí své kouzlo.

EFKO hru vytvořilo jako převzatý úspěšný zahraniční koncept. Bavte se s originální party hrou, která díky snadným pravidlům a svižnému průběhu osloví každého napříč generacemi. Přizpůsobte témata podle svých zkušeností a osobnosti. Nimble odhalí, jak jste na tom s pohotovostí a postřehem. Je to hra pro všechny hráče, kteří se rádi baví. Hra obsahuje 14 dřevěných kostek a 300 témat, která pro Vás budou výzvou. Vše je vyrobeno v České Republice.

Logo společnosti Efko

Proč Nimble?

Hra se dá hrát téměř kdekoli, kdykoliv a s kýmkoliv a je ideální na prázdniny nebo dovolenou. Hra je vtipná, má spád a je pokaždé jiná. Obsahuje 14 dřevěných kostek, 50 karet s 300 tématy, 6 kartiček pro vaše témata, přesýpací hodiny a návod. Hra odhalí a zdokonalí pohotovost, postřeh, rychlost. Nimble je určený pro 2 – 6 hráčů ve věku od 12 let. Jedno kolo trvá okolo dvaceti vteřin, celá hra pak patnáct až dvacet minut, k dostání je v České republice za 349,-Kč.

Více informací naleznete na: www.efko.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami