Jen si to představte: Týdny pečujete o rajčatové keříčky a nakonec vám je zničí plísňová choroba nebo houbovitý parazit. Máme pro vás řešení: český biologický fungicidní přípravek Polyversum Biogarden ochrání vaši zahrádku a zcela bez chemie. Nyní ho můžete vyhrát!

České hospodyňky a zahrádkáři si oblíbili pěstování ovoce a zeleniny na vlastních záhoncích a zahradách. Často se však musejí vypořádat se škůdci, kteří úrodu napadají. Český biologický fungicidní přípravek Polyversum Biogarden proti plísňovým chorobám rostlin bojuje s houbovitými parazity zcela bez chemie, a tak zaručí sklizeň bez nebezpečných pozůstatků chemických látek, téměř v bio kvalitě.

Pozitivní účinky biofungicidů v boji proti plísňovým chorobám rostlin ocení všichni zahrádkáři a pěstitelé, kteří chtějí sklidit zdravou úrodu bez použití chemie. Postřik Polyversum Biogarden je založen na čistě přírodním mikroskopickém houbovém organismu, který se ve velmi nízkých koncentracích přirozeně nachází v půdě.

Vzhledem k čistě biologickému účinku nelze ošetřené rostliny škodlivě předávkovat, preparát totiž neobsahuje toxiny a na ošetřených rostlinách či plodech nezanechává škodlivé zbytky chemických látek. Neohrožuje tedy ani včelstva. Polyversum Biogarden nemá žádnou ochrannou lhůtu, což znamená, že kdykoli po aplikaci postřiku lze plody sklízet a po opláchnutí je ihned konzumovat.

O co hrajeme?

Tři z vás získají přípravek Polyversum Biogarden. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu hledejte na www.biopreparaty.eu.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde