Nová luxusní parfémová voda určená pro ženy s vystihujícím názvem Artistry Flora Chic je inspirována legendárními zahradami Bagatelle v Paříži, které jsou neodmyslitelně spojeny s vůní růží.

Základ vůně Flora Chic vychází z jemných tónů francouzské růže Clementine, bulharské růže a keře Ylang Ylang, které doplňuje jemný nádech citrusového aroma. Flora Chic byla vyvinuta pro značku ARTISTRY™ ve spolupráci s prestižní společností Givaudan, která je v této oblasti celosvětovou špičkou. Vůně Flora Chic je charakteristická svou plností, která předčí klasické toaletní vody. K její výrobě jsou použity kvalitní ingredience, jejichž poměr tvoří tón podtrhující přirozenou ženskost.

Artistry Flora Chic je vůně elegantní a nápaditá nejen svým aroma, ale i obalem, ve kterém je na trh uváděna. Vůně je ukryta ve flakónku v tónu jemné růžové barvy, jež zdobí zlatý uzávěr s elegantní hedvábnou stužkou.

Co můžete očekávat od ARTISTRY FLORA CHIC?

Prestižní dokonalost
ARTISTRY FLORA CHIC™ se vyznačuje pečlivě vyváženou květinovou kombinací vůní, kterou s veškerou péčí posuzovali, kultivovali a dovedli k dokonalosti mistrovští parfuméři.

Trvalé okouzlení
Vůni ARTISTRY FLORA CHIC™ je Eau de Parfum, což znamená, že vůně a kouzlo, které ji doprovází, vydrží déle než u obvyklých vůní typu Eau de Toilette.

Originalitu
Vůni ARTISTRY FLORA CHIC pro značku ARTISTRY™ vyvinula exkluzivně prestižní parfumerie Givaudan, která má s výrobou světově nejoblíbenějších vůní více než 250leté zkušenosti.

Nadčasovost a luxus
Vůně ARTISTRY™ FLORA CHIC se prodává v nadčasovém, ručně zhotoveném flakonu z elegantního růžového skla s opulentním zlatavým uzávěrem se stuhou ze surového hedvábí. Celý parfém je ztělesněním prestiže, luxusu a ženskosti v nejjemnějším vonném pojetí.

Flora Chic - soutěžZdroj: Story

O co hrajeme?

Jeden z vás získá luxusní parfémovou vodu ARTISTRY FLORA CHIC™ Eau de Parfum v hodnotě 1975 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.amway.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.