Jaro je přede dveřmi. Jedete na výlet, chystáte se grilovat nebo pořádáte večírek? 
Ať už s partou přátel nebo v úzkém kruhu rodiny, venku nebo doma, vždy se najde vhodná příležitost potěšit své chuťové buňky. Nové Bohemia Chips s příchutí pečené kuře vás kromě toho, že jsou úžasně křupavé, překvapí dokonale věrnou chutí pečeného kuřete a zpříjemní vám tak i obyčejný všední den.

Bohemia je oblíbenou značkou mezi slanými pochutinami, a to nejen díky českému původu a dlouholeté tradici, ale také díky poctivému přístupu ke zpracování surovin té nejvyšší kvality. Nově si milovníci slaných pochoutek budou moci užít Bohemia Chips s příchutí pečené kuře. Chipsy jsou vyrobeny z pečlivě vybraných brambor nakrájených na velmi tenké plátky a smažených v kvalitním oleji. Nezaměnitelnou chuť jim pak propůjčuje směs koření. Výsledkem jsou chutné křupavé chipsy s dokonalou chutí pečeného kuřete, které se hodí pro každou příležitost.

Chcete ochutnat? Sbíhají se vám sliny? Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a můžete vyhrát karton nových Bohemia Chips s příchutí pečené kuře.

Nápovědu najdete na www.bohemiachips.cz.

Nebo se můžete prokřupat k jednomu z 300 originálních pekáčků!
Hrajte společně s Bohemia Chips o originální pekáčky. Stačí koupit 10 balíčků nových Bohemia Chips s příchutí pečené kuře označených soutěžní samolepkou, posílat unikátní kódy z obalů a být mezi 75 nejrychlejšími v daném soutěžním týdnu. Soutěž o keramický pekáček probíhá celý duben.