Všichni někdy dokážeme odhodit zábrany a zkusit se vžít do jiné role. Projekt Ženy jinak. Jakože, cože?! je právě takový. Zapojte se do jedinečné soutěže o hromadu sladkých i hodnotných cen!

Každý týden hrajeme o čoko balíčky Milka LU a Milka TUC. Ten, kdo nahraje celkem 6 selfie fotek (lze je nahrát i zpětně), může hrát o víkendový all inclusive pobyt v Žižkovské věži! V ceně je i voucher v hodnotě 15.000Kč na konzumaci v restauraci Oblaca a jedna noc v luxusním One Room hotelu s výhledem na Prahu!

Jak zvítězit na všech frontách?

Selfie fotografie je možné vložit z počítače nebo mobilu. Můžeš je vkládat také ze svého facebookového alba nebo z alba na Instagramu. Klikni zde a nahraj svou fotku v jednotlivých kategoriích a zašli jí pomocí tlačítka Poslat mailem na email info@troufnisinajemnost.cz s textem „Hraji s Kafe.cz".

Tento týden se postavte výzvě čelem jako Dobrodružka!

Šanci na vítězství má jen selfie

Selfie je fotka, kterou si pořídíš vlastní rukou jen tím, že proti sobě otočíš fotoaparát nebo chytrý telefon. Dá se použít ještě populární teleskopická tyč, díky níž zachytíš na fotografii nejen sebe, ale také širší okolí. Jen fotografie pořízené tímto způsobem mají šanci uspět vhlavní hřeo all inclusive víkend v ONE ROOM HOTEL v Žižkovské věži.

Tento týden probíhá kategorie Dobrodružka

Tento týden se postavte výzvě čelem jako Dobrodružka! Odvaha a chuť poznávat na vlastní pěst dnes již není výsadou mužů. Sáhni po batohu, cestovatelském klobouku, kompasu nebo mapě a pořiď selfie. Nebo pošli selfie z pláže či hor a ukaž se v roli dobrodružky. Hraj zde http://bit.ly/VytvorSelfieaVyhraj

Následující týdny proběhne kategorie Dobrodružka, Silačka a poslední týden kategorie Jemná žena.

Fashion bloggerky v akci!

Inspirovat se můžeš také u čtveřice bloggerekBloges Robes, které se zapojily do soutěže. Moderátorka a herečka Nikol Moravcová, stylistka Kristýna Poliček, modelka a vicemiss Míša Štoudková a herečka Nikol Kouklová už svoje selfie v jednotlivých kategoriích vytvořily. Zkus to i ty!

Nikol Moravcová už svoji selfie má…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Více na www.troufnisinajemnost.cz