„..Solido nahrává, ale Skip se dostal k míči, běží na branku, výkop a GÓÓÓÓL!…" Amadeo už od malička trénuje se svými kamarády fotbal. Myslíte, že běhá po trávníku? Omyl! Jeho spoluhráči jsou sedm palců veliké figurky a hřištěm fotbalový stůl. Mimo to pracuje v malém baru v zapadlé vesničce a je zamilovaný do Laury, své nejlepší kamarádky. Je však natolik stydlivý, že se jí bojí otevřít své srdce.

Jak čas plyne, vyroste z něj nejtalentovanější hráč ve stolním fotbálku všech dob. Jednoho dne se ale stane něco, co navždy změní jeho dosud poklidný život. Do vesnice se vrátí Ace, nejlepší světový fotbalista, a chce odvetu za jedinou porážku, kterou kdy utrpěl. Bez varování nechá zničit fotbalový stůl, zdemolovat bar a chystá se srovnat vesnici se zemí. Amadeo se zlomenou duší nad ruinami uroní slzu, která přivede k životu figurky z jeho milovaného fotbálkového stolu a tím odstartuje neobyčejné dobrodružství.

Už v květnu přichází do kin velmi originální animovaný snímek pro celou rodinu. Není to jen film o stolním fotbale; není to ani film o skutečném fotbale. Je to především příběh o lásce, přátelství a překonávání problémů v životě. Můžete se těšit na vtípky, narážky a hlášku za hláškou geniálně zpracovaných cínových postaviček a naprosto famózní animaci od oscarových tvůrců.

Zdroj: Youtube

Těšte se na 2D i 3D projekci!

V neděli 17. 5. v rámci dětských nedělí v CineStarech proběhne předpremiéra snímku a 21. 5. pak ve všech multiplexech premiéra jak ve 2D tak i 3D.
Více informací najdete ZDE.

SOUTĚŽ

Zkuste štěstí a pošlete nám odpověď na soutěžní otázku níže. Ve hře je 10 DVD Heidi Klum: Svět modelingu. A to už stojí za to!

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.intersonic.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.