Unikátní kombinace účinných látek podporuje růst vlasů, posiluje a zlepšuje jejich vzhled. Revitalon je oživujícím koktejlem látek jako je kyselina hyaluronová, panthenol s blahodárnými účinky na kvalitu vlasů i zdraví nehtů a pokožky. Jeho složení dále obohacují extrakty z obilných klíčků a vitamíny. Výsledkem vlasové terapie Revitalon jsou zdravé a krásné vlasy.

Revitalon v dárkovém balení obsahuje 90 kapslí k vnitřnímu užití + aktivační šampon a obnovující kondicioner jako dárek. Přípravky zabraňují vypadávání vlasů a podporují jejich růst, pevnost a zdravý vzhled. Jedinečná kombinace vitamínů a přírodních extraktů dokáže zpomalit stárnutí vlasů a při dlouhodobém podávání zmírnit jejich předčasné šedivění. Kapsle obsahují vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové, extrakty z obilných klíčků a minerální látky, důležité pro stavbu vlasu i koktejl vitamínů B. Revitalon jsou přípravky s přirozeným složením a blahodárnými účinky na vlasy, nehty i pokožku, určené pro muže i ženy ke každodennímu použití. Více informací na www.revitalon.cz.

O co hrajeme?

Tři z vás získají dárkové balení vlasové péče Revitalon. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápověda najdete na www.vitar.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.