Ideální produkty pro ty, kteří chtějí naučit své vlasy být zdravé samy o sobě. Jedná se o záchranu bez zbytečné chemie. Jedinečných účinků se dosahuje díky vysoké koncentraci aktivních látek.

j.f. lazartigue - oblíben těmi nejnáročnějšími klienty

Představujeme Vám francouzskou vlasovou kosmetiku – j.f. lazartigue. Jedná se o luxusní a léčebnou kosmetiku, blahodárnou péči pro vaše vlasy a její pokožku.

Historie této pařížské značky sahá až do roku 1963, kdy kadeřník Jean-François Lazartigue otevřel svůj první salón. O pár let později, díky významnému úspěchu založení vlastní značky, se tento salon v Paříži stává exkluzivním vlasovým centrem. Lazartigue se zde zaměřuje na diagnostiku vlasů a pokožky mikroskopem a následné přesné doporučení produktů.
Dnes jsou tato profesionální centra po celém světě velice oblíbena a vyhledávána předními módními šéfredaktory i náročnou klientelou.

Specialista v cíleném řešení vlasových problémů

„Luxusní léčebná kosmetika j.f. lazartigue byla vyvinuta s vášní. S vášní pro vlasy a jejich zdraví."

Produkty j.f. lazartigue jsou přímo nabité aktivními látkami o vysoké koncentraci. Jean-François Lazartigue je jedinečný odborník, který jako první vůbec zařadil do vlasové kosmetiky složky, používané v péči o plet', např. AHA kyseliny, kolagen, vitamíny…

Každá řada je speciálně vytvořená pro daný typ vlasů či problémy s pokožkou. Výtažky z mořských řas, bambucké máslo, soja - s její delikátní vůní, pšeničné proteiny…či námi milovaný propolis. To jsou jen některé z aktivních složek, obsažených v produktech j.f. lazartigue. Také rozhodně stojí za zmínku vyjímečné barvy na vlasy, které neobsahují amoniak a ani peroxid.

Neustálé inovace, vývoj a především zdraví vlasů. To jsou produkty j.f. lazartigue. Jsou navíc bez parabenů, čímž se minimalizuje riziko alergických reakcí. Dopřejte si i vy své domácí, vlasové lázně! A pokud máte to štěstí a neřešíte žádný vlasový problém, i vám doporučujeme zážitek a příjemný pocit ze zdravých vlasů. Protože zdravé vlasy jsou ty nejkrásnější.

Více informací na www.jflazartigue.cz.

O CO HRAJEME?

Tři z vás získají Šampon proti vypadávání vlasů v hodnotě 689 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.