Široký výběr z nejaktuálnějších módních trendů, odstíny se speciálním složením s nejjemnějšími ingrediencemi – to je luxusní řada dekorativní kosmetiky Artistry. Kolekce Artistry je nyní obohacená o nové odstíny, vycházející z aktuálních trendů módních domů Paříže, Londýna a Moskvy.

„Abychom mohli předvídat nové směry v módních trendech, spolupracujeme s významnými tvůrci těchto trendů a s uměleckými maskéry. Zajímáme se o módní přehlídky, moderní kulturu, historii i o budoucnost. Pokud se jedná o barevné inspirace, globální zdroje jsou bohaté a my je v dekorativní řadě kosmetiky Artistry využíváme beze zbytku. Proto každý rok můžeme přicházet s něčím novým a můžeme doplňovat barevné palety produktů naší dekorativní kosmetiky," říká Ildiko Dikošová, generální ředitelka společnosti Amway Česká republika, s. r. o.

O co hrajeme?

Soutěžte o balíček dekorativní kosmetiky v celkové hodnotě 1985 Kč! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Co v balíčku najdete?

ARTISTRY EXACT FIT: Podkladový make-up je dosud nejmodernější pudrový make-up značky Artistry™. Díky jemnému složení vytváří dojem dokonalé pokožky, ač sám zůstává zcela neviditelný. Vzhled skutečné pleti pomáhá vytvářet dokonale vyvážený systém tahitských perel a optických hranolů Artistry Exact Fit. Vzácné amazonské minerály redukují mastnotu a brání vzniku nežádoucího lesku pro nádherně přirozeně matný vzhled. Artistry Exact Fit Podkladový make-up nabízí střední krytí s možností vrstvení a dlouhotrvající účinek dokonce i v horkém a vlhkém podnebí. K dostání v 8 odstínech – dokonalý pro jakýkoli odstín pleti. SPF 20 UVA/UVB PA+++ Jednotné krytí. Dokonalý vzhled. 

ARTISTRY EXACT FIT™ Podkladový make-up - náplň
Doporučená maloobchodní cena 725,00 CZK

ARTISTRY EXACT FIT™ Kompaktní pouzdro
Doporučená maloobchodní cena 570,00 CZK
Díky novému špičkovému designu je Kompaktní pouzdro praktické a poslouží jako krásný doplněk. Má dvě etážky, a houbička se tak snadno schová. Artistry Exact Fit Kompaktní pouzdro lze použít opakovaně.

ARTISTRY EXACT FIT™ Průsvitný kompaktní pudr – náplň
Doporučená maloobchodní cena 690,00 CZK

ARTISTRY EXACT FIT™ Průsvitný kompaktní pudr je matný, proto vypadá přirozeně, nikoli pudrově. Jeho luxusně hedvábné složení ladí s většinou tónů pleti, zamezuje lesku a pomáhá prodlužovat délku nošení podkladového make-upu. Nový, vylepšený design je kompaktní, nádherný a pohodlně se používá. Artistry Exact Fit Kompaktní pouzdro se prodává samostatně.

Více informací najdete na www.amway.cz.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.