Koncept Home Office je postaven na rychlém a příjemném servisu, kvalitních ingrediencích, domácí kuchyni a stylově nevšedním prostředí. Návštěvníci si vedle dokonalého chuťového zážitku mohou odnést navíc i příjemný pocit z přispění na dobrou věc pomocí dobrých skutků, charitativního programu, jenž Home Office zavedl ve všech svých pobočkách.

„Home Office® jsme vytvořili jako koncept bister specializovaných na rychlé a kvalitní občerstvení během pracovního dne. Jednou z jeho hlavních předností je příprava jídel a nápojů z čerstvých surovin s možností konzumovat je v příjemné a útulné kavárenské atmosféře," říká jednatel společnosti Jan Hummel. „Ráno vás zde přivítá vůně čerstvého pečiva mísící se s aroma právě namleté kávy. K obědu zde zavoní poctivé polévky, křupavé panini nebo lehké a dobré jídlo. Na večer se k nám můžete zase stavit na skleničku vína. Home Office je ideálním místem pro pracovní schůzky, práci i odpočinek po ní," dodává jednatel Tomáš Lichtenberg.

Fast casual přichází do Česka
Bistro-kavárna Home Office nabízí zákazníkům jedinečný přístup ke stravování, který je známý zatím především v Americe. Jedná se o tak zvané fast casual. „Podnik typu fast casual je skvělým řešením, když se člověk chce najíst rychle, ale zároveň dobře a zdravě. Zákazník je zde obsloužen rychleji než v klasické restauraci. Oproti fast foodu je kuchyně postavená na čerstvých a kvalitních pokrmech a zdravé úpravě jídla. Kultura stravování je na vyšší úrovni i díky příjemnému prostředí," vysvětluje Jan Hummel.

Dobré skutky - součást Home Office
„Baví nás spojovat příjemné s užitečným, a tak jsme spojili dobré jídlo s dobrými skutky," vysvětluje Tomáš Lichtenberg. V každé provozovně jsou prezentovány dva neziskové projekty, které si mezi sebou rozdělí finanční částku. Zákazníci o vítězi rozhodují pomocí žetonů, které obdrží za svůj nákup.

Provozovna Home Office na Novém Smíchově je již třetím přírůstkem. První bistro-kavárna byla otevřena v lednu letošního roku v kancelářském komplexu The Park na pražském Chodově, druhá provozovna se nachází v galerii Harfa. Během listopadu je plánováno otevření čtvrtého bistra a v okolí kancelářských budov v širším centru Prahy.
Home Office nabízí zajímavou podnikatelskou příležitost na principu franšízingu. Jehož prostřednictvím chce expandovat a vytvořit populární řetězec bister s celostátním pokrytím. Home Office patří do skupiny Fruitisimo Group, která již provozuje přes 40 prodejen s čerstvými šťávami, zmrzlinou a kávou.

Soutěžit můžete ZDE.