Užíváte si rádi sváteční atmosféru a zároveň nemůžete být bez svého milovaného životabudiče? Provoňte si o Vánocích domov vůní speciální zrnkové směsi Starbucks Christmas Blend, kterou vám v kavárně na přání rovnou umelou.

Vánoční edici kávy připravuje Starbucks každý rok už po 30 let a za tu dobu se typické červené sáčky s nápisem Christmas Blend staly v tisících domovů na celém světě neodmyslitelnou součástí toho nejkrásnějšího období v roce. Starbucks používá vždy prvotřídní kávu arabica a v letošní směsi kombinuje vyzrálá kávová zrna ze Sumatry s intenzivní chutí a vůní kávových zrn z Jižní Ameriky a Indonésie.

Kavárenský řetězec Starbucks v nové verzi věrnostního programu, který zahrnuje své zákazníky hvězdami. Sbírejte je a užívejte si nápoje zdarma, exkluzivní nabídky a dárky. Stáhněte si novou aplikaci a využívejte komfortu placení svých nákupů mobilem. Za registraci do programu získáte skvělý muffin a po deseti transakcích na vás bude čekat nápoj zdarma. Ani vaše narozeniny neprojdou bez povšimnutí – Starbucks pro vás bude mít chutný dáreček. Dále si bez jakýchkoli dodatečných nákladů můžete vychutnávat limitovanou edici Origin Espresso a budete mít přístup k dalším akcím. Starbucks Card, kterou lze dobít na 200 Kč a víc a se kterou můžete platit ve všech kavárnách Starbucks, je také dobrým tipem na dárek k Vánocům, ke sv. Valentýnovi či jiným příležitostem.

Využívání programu je teď ještě pohodlnější! Značka představila mobilní aplikaci Starbucks pro střední a východní Evropu, díky které můžete spravovat svůj účet a platit za své oblíbené produkty bezhotovostně pomocí kódů, které lze jednoduše naskenovat. Aplikace umožňuje mimo jiné zjistit, kde je nejbližší kavárna. Aplikace je zdarma ke stažení v App Store nebo Google Play a funguje v systému iOS i Android. Svou stávající kartu můžete používat i nadále a novou aplikaci, která vám přinese větší pohodlí, si stáhnout dodatečně. Aplikace Starbucks pro střední a východní Evropu je prvním řešením tohoto typu. Spojuje výhody věrnostního programu s pohodlím mobilních plateb, což vyhovuje potřebám současných zákazníků. Obrovský úspěch aplikace a její oblíbenost ve Spojených státech je důvodem, proč byla nyní uvedena i na český trh.

www.starbuckscoffee.cz

Soutěžit můžete ZDE.