Kvalita každé lahve začíná již na vinici. Ta nejlepší jakost bývá zároveň opřena o rodinnou tradici, ekologické pěstování a individuální péči o každou jednotlivou odrůdu vinné révy.

Tím vším je známá i jihomoravská vinařská značka Josef Kořínek. K prvotřídní kvalitě vín tohoto pěstitele přispívají i další bonusy, například ruční sběr i selekce hroznů.

Vinařství Josefa Kořínka najdete na Znojemsku. Obhospodařuje 4 hektary vinohradů ve stáří od 11 do 24 let, což dává hroznům punc kvality a samotným vínům pak jedinečný charakter. Vinice jsou součástí Národního parku Podyjí, čímž je dána jasná záruka šetrného přístupu k přírodě i vinné révě během pěstování a tím pádem i ke zdraví spotřebitele.

výhraZdroj: archivZnačka Josef Kořínek navazuje v třetí generaci na rodinnou vinařskou tradici, vybrat a objednat si můžete z nabídky vín suchých i sladších. Všechna jsou vystavěna na filozofii kvality nikoli kvantity, jde o vína neuniformní, jedinečná a neopakovatelná. Vína si stejně jako degustaci objednat na www.josef-korinek.cz.


Ochutnejte moravská vína Josefa Kořínka!

Muškát moravský 2016 je polosuché, příjemně aromatické svěží mladé víno s chutí i vůní citrusů, především mandarinek a grepů, doplněné o minerální tóny s lehce kořenitým závěrem. Vínko se skvěle hodí k mořským plodům, asijským pokrmům či citrusovým dezertům. Druhým vínem výherního balíčku je polosuché Zweigeltrebe Rosé 2016. Mladé růžové víno na první dojem ohromí svou příjemnou avšak nevtíravou aromatikou malin, lesních jahod a smetany. V chuti je svěží a šťavnaté s příjemnou dochutí červeného lesního ovoce. Víno je ideální nejen jako aperitiv, ale perfektně doplní lehčí pokrmy - například variace smetanových sýrů s malinovým chutney.

O co hrajeme?

Pět z vás získá výherní balíček, v němž jsou vždy 2 lahve jedinečných vín tradiční jihomoravské značky v hodnotě 300 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.josef-korinek.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.