Každá žena chce vypadat mladě, cítit se dobře a spokojeně. Estetická medicína má mnoho metod, jak řešit stárnoucí pleť. Nejpřirozenější a v současné době nejžádanější je používání tělu vlastního materiálu, ať se jedná o lipotransfer v plastické chirurgii nebo o plazmalifting v dermatologii.

Ve spolupráci s klinikou plastické chirurgie Aesthevita jsme pro vás připravili soutěž. Můžete vyhrát zákrok omlazení pleti – PRP plazma lifting - v hodnotě 8000 Kč. Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku níže.

PRP plazma lifting („Dracula lifting") – šetrná metoda omlazení

Ošetřené oblasti pokožky jsou výrazně zpevněné a pleť je zregenerována bez jakýchkoliv vedlejších účinků a alergických reakcí. "PRP plazma lifting je v současné době nejoblíbenější omlazující metodou našich klientek," říká MUDr. Ján Pilka z kliniky plastické chirurgie Aesthevita.

"Jedná se o léčbu krevní plazmou, která využívá růstových faktorů. Ty jsou obsaženy v krevních destičkách a při odstředění krve se uvolní do plazmy. V případě aplikování do kůže zahájí regenerační pochody, stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. Pokožka je poté vypnutá, projasněná a vrásky jsou jemnější," říká MUDr. Ján Pilka.

Metoda PRP plazma liftingu se používá:
· k omlazení pokožky v obličeji, na krku nebo dekoltu, k omlazení na hřbetech rukou
· k ošetření strií, jizev
· k regeneraci kůže poškozené slunečním zářením nebo např. po chemickém peelingu
· při léčbě padání vlasů

Průběh PRP plazma liftingu:

  • Klientovi je odebrána krev do zkumavky stejně jako při běžných odběrech, nejčastěji z žíly v oblasti loketní jamky nebo hřbetu ruky
  • Množství odebrané krve závisí na velikosti ošetřované plochy
  • Zkumavka s krví se vloží do speciálního přístroje, poté odstředěním následuje separace plazmy
  • Vše probíhá ve sterilním prostředí
  • Nakonec se plazma aplikuje za pomoci tenké jehličky do pokožky obličeje, krku nebo dekoltu.

"Plazmu aplikujeme do kůže jemnými vpichy, které jsou od sebe vzdáleny asi 1 cm," vysvětluje MUDr. Ján Pilka.

Kdy se účinek PRP plazma terapie objeví?

"Plazma-terapie se na pleti projeví během čtrnácti dnů a v dalších týdnech se stav pleti stále zlepšuje. Trvání jejího efektu je u každého individuální, ale obecně vydrží dvanáct až osmnáct měsíců," uvádí MUDr. Ján Pilka.

Více o PRP plazma liftingu zde.

Velký boom v plastické chirurgii zažívá i metoda lipotransferu – stále více žen si nechává přenést vlastní tuk např. z břicha nebo stehen do prsou nebo zadečku. Mnoho žen používá vlastní tuk i ke zvětšení rtů nebo vyplnění nosoretních vrásek.

Chci soutěžit o zákrok omlazení pleti plazma liftingem, jak na to?

Jedna z vás získá voucher na tento zákrok na klinice plastické chirurgie Aesthevita zcela zdarma. Nápovědu k soutěžní otázce najdete na Aesthevita.cz.

Mohlo by vás zajímat:

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.