Oči jsou nejvýraznějším prvkem obličeje, který dokáže vyjádřit mnoho. Člověk nemusí ani promluvit, a přesto jeho oči mnohé prozradí. Ženy své oči zvýrazňují pomocí dekorativní kosmetiky, ale aby stále zářily krásou a zdravím, nesmí v každodenním ošetřování pleti chybět ani péče o oční okolí.

Díky absenci mazových a potních žláz v okolí očí, je zde pokožka sušší, křehčí a zranitelnější, snadno ztrácí vodu a je náchylná k dehydrataci. Ve spojení s vyčerpáním, únavou či nemocí se tak první příznaky stárnutí projeví právě v očním okolí. Ať už jako jemné linky, drobné vrásky, váčky či otoky a tmavší kruhy pod očima. Stárnutí sice nelze nijak zastavit, ale pomocí správné péče a kombinací účinných přípravků lze jeho projevy viditelně zmírnit a pleti dopřát vše, co pro zdraví a krásu potřebuje.

Zbavte se tmavých kruhů

Fytofontana Stem Cells EyeDark, určený na ošetření tmavých kruhů pod očima a vrásek očního okolí, vám poskytne dokonalou péči proti tmavým kruhům. Používáním séra s kmenovými buňkami se tmavé kruhy a viditelné znaky stárnutí redukují. V přípravku jsou zkombinovány účinné látky z kmenových buněk a peptidy, které zabraňují vzniku tmavých kruhů, zmírňují silné pigmentované složky, zmírňují záněty a zklidňují citlivou pokožku očního okolí. Peptidy s intenzivním účinkem proti vráskám obsažené v přípravku mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek očního okolí. K dostání na internetu a v lékárnách za doporučenou cenu 574 Kč, balení 15 ml.

O co hrajeme?

Tři z vás získají sérum Fytofontana Stem Cells EyeDark. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.
Správnou odpověď najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.