Vánoční svátky již čekají za dveřmi, proto si značka Ferrero pro všechny milovníky jemných čokoládových pochoutek připravila speciální hravé kolekce, které vás naladí na tu pravou pohodovou atmosféru Vánoc. Letošní zimu vás čekají veselé variace pochoutek s vánočními motivy sobů, sněhuláků, skřítků a Santa Clause, které si díky praktickému poutku můžete zavěsit na vánoční stromeček a dotvořit tak tu pravou sváteční atmosféru.

Vánoční svátky jsou svátky klidu a míru, které trávíme ve společnosti svých nejbližších a snažíme se je překvapit milými dárky. I vy tak můžete potěšit své blízké a darovat jim některé nápadité a sladké balení od Ferrera a vychutnat si tak tyto jedinečné chvíle naplno.

Čokoládová superstar

Kinder čokoláda našla své Superstar! Od poloviny září do 6. prosince měly české a slovenské děti opět možnost soutěžit o příležitost objevit se na své oblíbené čokoládové pochoutce. Ze čtyř soutěžních kategorií (tanec, zpěv, malování a herectví) bylo vyhlášeno celkem 10 výherců, jejichž tváře se na jaře roku 2016 objeví na všech limitovaných obalech Kinder čokolády.

Celkový počet přihlášených dětí byl letos 2 139, a to ve věkové kategorii od 4 do 12 let. Nejvíce bylo dětí ve věku 4 a 5 let. Z celkem 10 výherců je 5 dívek a 5 chlapců, přičemž větší zastoupení bylo v celé soutěži dívek – 61 %.

„O soutěž byl ohromný zájem i v letošním roce. Bylo velmi těžké vybrat ty nejlepší ze všech účastníků, ale nakonec jsme vybrali ty správné vítěze. Obdobnou formu soutěže v budoucnu určitě znovu uspořádáme. Věřím, že v Česku i na Slovensku se skrývá ještě mnoho šikovných dětí a talentů, kteří na svoji možnost zazářit stále čekají," komentuje Jana Špačková, Brand Manager značky Kinder.

A jak vypadal výběr vítězů? Soutěž probíhala po dobu dvanácti týdnů a o semifinalistech rozhodovala veřejnost každý týden prostřednictvím soutěžních kódů. 10 šťastlivců, kteří získali nejvyšší počet hlasů, postoupilo vždy do dalšího finálového kola. Z těch odborná porota složená ze zástupců společnosti Ferrero vybrala vždy jednoho výherce.

S výběrem finalistů pomohli také známé tváře českého šoubyznysu: Daniela Šinkorová, Sabina Křováková, Betka Stanková a Zdeněk Piškula. Další výhrou kromě tváře na čokoládě Kinder je také příspěvek na rozvoj talentu ve výši 10 000 Kč. Limitovaná edice Kinder čokolády bude v prodeji od jara 2016. Celkem bude vyrobeno milion originálních balení, na nichž se objeví tváře každého z výherců. Vyhlášení vítězů proběhlo 10. prosince v pražském Icon Hotel & Lounge. Vítězové měli navíc možnost setkat se s členy poroty a zároveň každý z nich obdržel sladké poděkování za účast v soutěži.

Vyhrajte balíček čokoládového potěšení!

Tři z vás získají balíček v hodnotě 500 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.ferrero.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.