Balíček obsahuje DVD s filmem, knihu Steve Jobs z nakladatelství Práh a vstupenku do Apple muzea v Husově ulici. Steve Jobs byl zakladatel společnosti Apple, který změnil svět osobních počítačů, tabletů, mobilů, designu, filmu nebo hudby.

Kniha Waltera Isaacsona nazvaná jednoduše Steve Jobs pojednává o životě plném vrcholů i propastí a o pronikavě intenzivní osobnosti tvořivého podnikatele, jehož vášeň pro dokonalost a železné odhodlání zcela převrátilo šest odvětví lidské činnosti: osobní počítače, kreslené filmy, hudbu, telefony, počítačové tablety a digitální tisk. V době, kdy se společnosti po celém světě snaží vybudovat ekonomiku digitálního věku, stojí Jobs v popředí jako nejvyšší ikona v oboru vynalézání nových věcí a představivosti uvedené do praxe. Věděl, že nejlepší způsob, jak vytvořit v 21. století nějaké hodnoty, je ve spojení kreativity a technologie, takže vybudoval firmu, kde jsou převratné nápady kombinovány s pozoruhodnými technickými počiny.

Ačkoli Jobs na této knize spolupracoval, nesnažil se o žádnou kontrolu toho, co už bylo napsáno, ani nechtěl mít právo přečíst si knihu předtím, než bude vydána. „Udělal jsem hodně věcí, na něž nejsem pyšný, jako když jsem dostal svou přítelkyni ve 23 letech do jiného stavu a jak jsem se s tím vypořádal," přiznal se. „Ale nemám ve skříni žádné kostlivce, kteří by nesměli ven." Jobs mluvil otevřeně, občas dokonce krutě o lidech, s nimiž pracoval či proti nimž vystupoval. A podobně si i jeho přátelé, nepřátelé a kolegové vytvořili nepřikrášlený pohled na vášně, démony, perfekcionismus, touhy, dovednost, ďábelskost a posedlost pro vedení, které tvarovaly jeho přístup k podnikání i k novátorským výrobkům, jež byly toho všeho důsledkem.

Jobs doháněl lidi kolem sebe k zuřivosti a zoufalství. Ale jeho osobnost a výrobky se tak vhodně doplňovaly, stejně jako se o to snažil u hardwaru a softwaru Applu, jako by to byla součást jakéhosi integrovaného systému. Jeho příběh je proto jak poučný, tak varující, plný lekcí o novátorství, charakteru, vůdcovství a hodnotách.

Knihu zakoupíte zde

Steve Jobs (DVD)
Jeho vášeň a vynalézavost byly hnací silou v digitálním věku. V konečném důsledku to ovlivnilo jeho rodinný život a možná i jeho zdraví. V tomto odhalujícím filmu ukážeme zákulisí života Stevena Paula Jobse, včetně založení firmy Apple a jeho prvopočáteční testy a triumfy tohoto moderního génia.

Zdroj: Youtube

Apple Museum, první svého druhu nejen v České republice, otevřelo pro veřejnost. Unikátní expozice představuje nejhodnotnější a nejkomplexnější kolekci počítačů z let 1976 až 2012 a dalších předmětů z produkce společností spojených se jménem Steva Jobse: Apple, Pixar a Next. Nové Apple Museum je poctou geniálnímu vizionáři, který chtěl a dokázal změnit svět. Umožňuje zblízka prozkoumat odkaz Steva Jobse v podobě revolučních milníků ve světě moderních technologií, nechat se 
inspirovat fascinujícím příběhem nejúspěšnější firmy v historii lidstva. Mezi jedinečnými exponáty nechybí legendární Apple Lisa, první Macintosh, školní ročenky z dob studií Steva Jobse a Steva Wozniaka a další vzácné rarity.
Apple Museum sídlí v pražském rekonstruovaném měšťanském domě na nároží Husovy a Karlovy ulice. V přízemí je stylová kavárna a vegan raw bistro s jídly a nápoji, které měl v oblibě i Steve Jobs. 
V zachovalých románských sklepích ze 14. století, bude 
v následujícím měsíci otevřena pop artová galerie, která se bude věnovat především českým představitelům tohoto uměleckého stylu 50. let.
Otevírací doba Apple Musea je denně od 10 do 22 hodin. Více zde.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde