Toužíte po nové formě na pečení? Nebo potřebujete pomocníky na grilování? Rádi byste něco nového do kuchyně? Ve spolupráci s gastro portálem Milujivareni.cz a e-shopem vsenavareni.cz jsme pro vás připravili soutěž. V ní můžete vyhrát vouchery v hodnotě 500 korun na nákup kuchyňských potřeb na serveru Vsenavareni.cz dle vašeho vlastního výběru.

A že je z čeho vybírat! Od nádobí, potřeb na pečení, malých, nožů, forem, vykrajovátek až po vychytávky do kuchyně. Podívejte se sami, co se vám bude líbit, nebo třeba po čem toužíte už delší dobu.

Novou formu na pečení třeba již doma máte, nebo ji máte vyhlédnutou, ale přemýšlíte co v ní upéct? I v tomto případě pro vás máme řešení! Na serveru Milujivareni.cz najdete ohromné množství nápadů, receptů a tipů co připravit rodině k večeři.. Mají tam pro vás přes 50 000 tisíc receptů a ani jeden tam není dvakrát. Najdete tam sladké recepty, slané recepty, recepty na párty, na rodinou oslavu nebo tipy, co levného uvařit k večeři. Neumíte něco uvařit? Nevadí, pomohou vám v kuchařské škole.

Kdo miluje videorecepty a postupy se rád učí z videa, bude nadšený. V databázi najdete celou řadu videoreceptů. U každého je i praktická vychytávka. Stačí zadat počet porcí a za vteřinu počítadlo rychle přepočítá množství požadovaných surovin, takže už žádné přepočítávání z hlavy.

U receptů najdete i kalorické tabulky a nutriční hodnoty. Recepty jiných uživatelů můžete hodnotit a komentovat nebo přidat svůj, sesbírat si za něj zlaťáky, které vám přinesou spoustu výhod.