Nechte se hýčkat v moderním saunovém světě Saunia se šesti druhy saun, parní lázní a ochlazovacím bazénkem. Po horkém saunování si budete moci odpočinout v relaxační zóně a občerstvit se na baru. Koncept saunového světa Saunia optimálně doplňuje nabídku služeb OC Parku Hostivař, jehož návštěvníci tak mohou nejen nakoupit vše pod jednou střechou a ušetřit tak čas, ale také relaxovat, pečovat o své zdraví nebo se pobavit.

Nyní se návštěvníci OC Parku Hostivař mohou zapojit též do charitativní akce - veletrhu kabelek. Ti, kdo mají doma kabelky, které už buď nenosí nebo by si chtěli za rozumné peníze pořídit nové, a obnovit tak svůj outfit, si tak zapojením se do akce splní nejenom svoje přání, ale pomohou i dobré věci. Získat lze kabelky za rozumné ceny nebo i kabelky někoho slavného. Samotný prodej darovaných kabelek se uskuteční 5. a 6. března 2016. Výtěžek z něj bude tím nejlepším dárkem pro maminku malého Bedříška a pomůže jim tak pokračovat v léčbě spastické diparesie dolních končetin a levé ruky. Všechny kabelky, které lidé nepoužívají nebo je jsou ochotni darovat, udělat radost a pomáhat dobré věci jsou na sběrném místě OC Parku Hostivař vítány.
Více informací najdete zde

O co hrajeme?

Tři z vás získají dvě vstupenky do saunového ráje Saunia. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami