Ty nejatraktivnější muži se nemusejí předvádět, aby zaujali. Prostě jsou sami sebou, přirozeně sebevědomí, mají styl a charisma. Nová řada AXE Black podporuje muže ve vyjádření jejich mužské přirozenosti a osobitosti. Dokazuje, že je možné zanechat dojem, bez toho, aby bylo nutné jít za hranu. Vyhrajte pro svého přítele sadu obsahující deo spray, deo stick a Eau de Toilette v celkové hodnotě více než 400 Kč a podlehněte smysluplné vůni spolu s ním.

Nové AXE Black vyjadřuje eleganci, dynamiku a smyslnost. Počáteční svěží vůně šťavnatého ovoce se rozvine do květinového nádechu frézie, meruňky, leknínu a rozmarýnu, které podtrhnou mužné dřevité tóny, které muži neodolají a ženy jí budou podléhat.

Majk Spirit natočil s AXE několik videí, které věnoval tomu, co je a není u mužů v 21. století cool, a jak by se správný gentleman měl chovat. Podívejte se na AXE Etiketu 21. století na YouTube kanálu AXE a inspirujte své partnery.

Zdroj: Youtube


O AXE
Značka AXE je zaměřená na muže a jejich pocit sebevědomí. Tato oblíbená pánská kosmetika se na trhu objevuje již více než 25 let a díky její kvalitě a přitažlivé vůni si ji zvykli pravidelně používat muži po celém světě. Značka AXE proslula také svými vtipnými reklamními spoty, kterými se zapsala do podvědomí zákazníků. Díky značce AXE mohou muži podtrhnout své charisma tou správnou vůní a okouzlit tak všechny ženy kolem sebe.

O co hrajeme?

Pět z vás získá balíček v celkové hodnotě 400 Kč, který obsahuje produkty řady Black: Eau de toilette, deo spray a deo stick. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Nápovědu k soutěži naleznete na kanálu AXE na YouTube.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami