Alice Bendová a Simona Krainová se na klinice krásy svěřily do péče dermatologů. Herečka zatoužila po šťavnatých rtech, na modelku čekalo injekcí více. Jemné vrásky v obličeji vyhladil botulotoxin, celkovou svěžest pleti a pokožky na rukou zajistil vitamínový koktejl.

Alice Bendová si nechala po roce opět rozzářit své rty. Podstoupila aplikaci kyseliny hyaluronové, díky které se rty zhydratují, doplní se jejich přirozená barva a jsou celkově plnější. „Výzkumy ukazují, že muži věnují prvních 10 vteřin při setkání se ženou pohledu na její rty," směje se Alice, která aplikaci na Klinice YES VISAGE podstoupila opakovaně. Původně se záměrem zakrýt skvrnky po oparech. Na plné rty si ale natolik zvykla, že se jich nechce vzdát!

Simona Krainová se rozhodla pro celkové omlazení pleti v oblasti obličeje a na horní části rukou. „Na čelo a mezi očima jsme aplikovali nejnovější čistý botulotoxin, který vyhladí vrásky, ale zároveň zachová přirozený efekt. Čelo nebude uměle hladké ani lesklé. Následná mezoterapie v podobě vitaminového koktejlu celkově zregeneruje a rozzáří spodní část obličeje," popisuje zákrok MUDr. Zuzana Poláková.

A protože se Simona jehel opravdu nebojí, opečovala také své ruce. Omlazující koktejl v kombinaci s výplňovým materiálem zajistí v podkoží tvorbu kolagenu a zakryje také viditelné šlachy a žíly. Efekt vydrží až jeden rok.

Nahlédněte do fotogalerie!