PUMA představuje dámskou sportovní a módní kolekci pro sezónu podzim/zima 2015 a jako každý rok, i letos přináší skvělé sportovní kousky. Oblečení a boty z nové kolekce nejen skvěle vypadají, ale jsou vyrobené z kvalitních funkčních materiálů.

Budete v nich vypadat fantasticky a přesně tak se v nich budete při pohybu i cítit, stejně jako výškařka Michaela Hrubá, která se letos stala mistryní světa ve skoku do výšky v kategorii do 17 let, a která je českou tváří nové kampaně PUMA Forever Faster zaměřené na trénink.

Základem sportovní výbavy jsou kvalitní a pohodlné boty. Novinkou je model PUMA IGNITE XT, který je navržen pro maximální intenzitu tréninku a navrací sportovkyni energii z každého pohybu. Tento model nosí dokonce i zpěvačka Rihanna, globální ambasadorka značky PUMA pro dámskou sportovní kolekci a také kreativní ředitelka těchto kolekcí pro ženy.

Nezbývá, než vyrazit na nákupy třeba do PUMA Concept Store v pražském Palladiu anebo zkusit štěstí v naší soutěži! Soutěžíme o fialovou dámskou sportovní bundu ve velikosti M a šedivé dámské běžecké kraťasy ve velkosti M. Nezapomeňte detailně prolistovat přiloženou fotogalerii novinek, kde naleznete i výhry z naší soutěže.