Topmodelka a herečka Eva Herzigová (45) v životě dosáhla všeho, co si člověk může přát. Má úspěch, spokojenou rodinu a vypadá skvěle!

Marilyn Monroe z Východu, jak se Evě přezdívalo, dosáhla na takové mety, o kterých se normálním smrtelníkům může jenom zdát. Zůstává ale nohama na zemi a rozhodně nelze říct, že by trpěla manýry zpovykaných hvězd.

Je úplně normální mámou a její tři synové jí to láskyplně oplácejí, třeba když jí společně přáli k narozeninám. George, Edward a Philipe nezapřou slavnou maminku ani tatínka, italského podnikatele Gregoria Marsiaje. Eva ale stihla oslavit nejen své narozeniny, ale i čínský rok ve znamení Psa. 

Na svém Instagramu si Herzigová ráda zavzpomíná na zlatá 90. léta, kdy zářila na módním Olympu spolu s dalšími kráskami jako Cindy Crawford nebo Helena Christensen. Velmi ráda nejen vzpomíná, ale i cestuje, oblíbila si například řecké Santorini, užila si ale i rybaření ve skotském Tulchanu. V rámci své práce se pak často setkává s osobnostmi zvučných jmen, jako například s tenistou Rogerem Federerem.

„Zapomeňte na rok 2018, vracíme se zpátky do roku 1992,“ komentovala modelka snímek svého manžela Gregoria, který se na dovolené blýskl v retro outfitu. Zpátky v čase se Eva vrátila, také když vzpomínala na svou oblíbenou kampaň, kterou před lety nafotila pro značku Guess.

Herzigová má oči jen pro „svoje“ kluky – tedy partnera Gregoria a jejich tři syny. Rodina se snaží trávit co nejvíc času společně a velmi rádi podnikají dobrodružné cesty po celém světě. Loňské Vánoce například oslavili na exotickém Bali.

Více informací o Evě Herzigové se dozvíte v magazínu Story, č. 10.